Nikon Professional Service. Onbezorgd en altijd up-to-date

Nikon Professional Lease.
Onbezorgd en altijd up-to-date!

U bent altijd up-to-date. Een leasetermijn is 24 of 36 maanden. Komt er een nieuw model uit? Geen zorgen, bij operational lease is de leasetermijn van een camerabody 18 maanden.

LEASEBEDRAG CALCULEREN

Wat u krijgt bij het leasecontract

  • Rente en afschrijving
  • Uw apparatuur goed verzekerd
  • Reparaties inbregrepen
  • Onderhoud van uw aparatuur
  • 3e jaar lenzenservice
  • Vervangen body('s) na 18 maanden voor nieuwste model
Man met een camera die een foto maakt.
Voor wie is Nikon Professional Lease?

Nikon Professional Lease is exclusief voor Nikon Professional Services (NPS) leden die in het handelsregister van de Kamer van Koophandel staan ingeschreven. Voor meer informatie over NPS kunt u terecht op: www.iamheretohelp.nl

Waarom leasen?

Altijd beschikken over de nieuwste professionele apparatuur van Nikon is voor veel mensen een grote investering. Niet iedereen kan of wil deze investering in één keer doen. Met Nikon Professional Lease beschikt u voor een vast bedrag per maand altijd over de nieuwste apparatuur en houdt u uw activa vrij om andere zaken mee te regelen.

Welke producten kunt u leasen?

De producten die onder lease vallen zijn de D5, D810 en de D500 inclusief bijbehorende professionele objectieven. Bekijk de volledige lijst op www.nikon.nl/lease

De leasevormen

Financial lease

(vanaf €1.000 aanschafwaarde)

Financial lease is kopen op afbetaling. U leent een bepaald bedrag bij de leasemaatschappij en deze betaalt u terug in termijnen met rente (24 of 36 maanden). Na afloop van het contract bent u de eigenaar van de apparatuur. Bij financial lease moet u zelf zorg dragen voor verzekering, reparatie(s) en onderhoud. Juridisch gezien is de apparatuur eigendom van de leasemaatschappij. Fiscaal gezien is de camera uw eigendom, mag u de camera in de boeken opnemen, investeringsaftrek opvoeren en de camera afschrijven.

Operational lease

(vanaf €9.000 aanschafwaarde)

Bij operational lease huurt u de apparatuur van de leasemaatschappij inclusief verzekering, onderhoud en reparaties. Operational lease heeft een termijn van 36 maanden. De leasemaatschappij is eigenaar van de apparatuur, u kunt de apparatuur niet in de boeken opnemen. Het maandelijkse leasebedrag mag u wel in de boeken opnemen en de BTW terugvorderen. Het grote voordeel van operational lease is dat u volledig ontzorgd bent. Verzekering, onderhoud en reparaties zijn geregeld. Bij het leasen van een camerabody wordt deze na 18 maanden vervangen door het meest recente model. Onbezorgd en altijd up-to-date.

LEASEBEDRAG CALCULEREN